10 Haziran 2012 Pazar

Şarabi





Bakın mesela şu anda önceden de bildiğim ama o sıra fiziksel kimyayı ona tercih edip didiklemediğim bir grupla tanıştım. Allah bilir hepimiz duymuşsunuzdur "Wine Red" adı.




Yani hiçbir vakit müzik otoritesi olmadım ancak 5 yaşımdan beri zor beğenen bir acuze olmaya adayım, gider gelirim; neyse çok hoşuma gittiler ve kendilerine güveniyorlar ona şüphe yok. Galiba 6 şarkılarını kaydetmişler sadece ve devamı da gelecek gibi ben ilk gördüğümde konserlerle ilgili bir şeyler okumuştum, dediğim gibi o an hızla geçtim ama şimdi inceliyor olmak daha rahat açık ara.







Öyleyken böyle kelime özürlü olmuşum ben gördüğünüz gibi [:( ], o yüzden uzatmadan size grubu tavsiye ediyorum millet. Özellikle solistleri Batuhan Sevim(o) cezbedici bir sese sahip. Şarkılarını İngilizce seslendirmeyi tercih ediyorlarmış, eyvallah diyerek arabeskçe kabul ediyorum. Yeni şarkılar ve yeni hikayeler bekliyorum gruptan. Bir gün gelir İTÜ'de konser verirler mi bilmem ama burada görmek isterim onları, en olmadı en az bir kere dinlemeye gitmek istiyorum.





Hadi auf wiedersehen 

2 yorum:

  1. Hic duymamistim bu grubu ama sirin cocuklarmis:)

    YanıtlaSil
  2. Şarkıları özellikle hoşuma gitti Cadı, tavsiye ederim

    YanıtlaSil


Takipçiler =)

Gelenler Gidenler