20 Kasım 2012 Salı

Wo ist der Schnee vom vergangenen Jahr?


Klasik bir İstanbul sabahı daha bugün bizimleydi. Soğuk, rüzgarlı bir Kasım sabahı.  Hani tüm şu şehir trafiğine falan alışığız ama bugün tramvay ve metrobüs biraz daha çileliydi. Özellikle Zeytinburnu'ndaki durakta metrobüsler,binilecek kıvamda olanlar dahi, ardı ardına durmadılar! Sabah 7, zaten etraf işine yetişmek isteyen insanlarla dolu, durak iyice kabarıverdi.

Okula gidiş sıkıntılı ama bugün labda gayet huzurluydum. Benden başka kimse yoktu, bir ara karşı labdan bir arkadaşım uğradı ben ekstraksiyon yaparken sohbet ettik. Yine de feci sakardım bugün, bir şeyler kırmadan gün bittiği için şanslıyım. 




Bir de yaşlanıyorum galiba. 
Biliyor musunuz, bilmiyorum ama 90 doğumluyum ve bu geçen gün 87'li bir kızı çok şaşırttı. "Oha daha büyük gösteriyorsuuun!" dedi bana! Menopoz triplerine elbette gerek yok lakin bu acilen kilo vermem gerektiğini gösteriyor ama bu da ayrıca zor benim için.

Geçen geçerken, uğraştıklarımızla kaybettiğimiz vakitte yapmak istediklerimiz sanırım daha çok yakıyor zira birikiyorlar. kısaca her sene o karlar eriyor :)

Ben birazcık uzanayım, belki uyursam sabaha bağlanırım.




2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana bir mail at, gel sana bir çay ısmarlayayım :D Yağmurdan konuşuruz :)

      Sil


Takipçiler =)

Gelenler Gidenler